Wesley Overman

Zoogdierenexpert Wesley Overman (1983) was als kind al veel bezig met de natuur. Zoals zoveel mensen begon hij als vogelaar. Een kuifeend in een slootje naast zijn school wekte de interesse en daarna ging het snel. Direct een vogelboek en verrekijker gekocht en vlak daarna ontdekte hij een boompje vol pestvogels. Hiermee begon zijn ongeneeslijke voorliefde voor vogels.

Op zoek naar vogels kwam hij met allerlei andere diergroepen in aanraking, waar hij ook alles van wilde weten. Voor de opleiding Bos –en Natuurbeheer besloot hij zijn afstuderen bij de Zoogdiervereniging te doen. Na het afstuderen kon hij er blijven werken en inmiddels is hij daar in vaste dienst.

Wesley kijkt tegenwoordig ook met bijzonder veel genoegen naar zoogdieren en heeft alleen in Nederland al 56 inheemse soorten zoogdieren gezien. Zijn bijzondere voorliefde voor walvissen en dolfijnen leiden hem vaak in zijn keuze voor een vakantiebestemming. Tijdens zijn reizen nemen zoogdieren (naast vogels) dan ook een belangrijke plaats in. Zo zal hij het moment dat hij in Peru onverwacht oog in oog stond met een brilbeer nooit vergeten.Wesley begeleidt de volgende reizen

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte!

Inezia Tours

Engelkeslaan 2
9678 TK Westerlee (Gn)

E-mail: info@ineziatours.nl
Telefoon: 0597 - 431 405
Fax: 087 - 784 1999

KVK: 63757753

Zoek uw ideale bestemming!

Voorkeur bestemming

Continent:
Land:
Prijsklasse: