Sander Lilipaly

Sander Lilipaly (1972) begon eind jaren zeventig op 6-jarige leeftijd met het kijken naar vogels. In die beginjaren struinde hij samen met neef Leo Apon de bossen van Oostkapelle af en later werd hij een vaste waarde op de bekende Zeeuwse vogeltrekposten bij Breskens en Westkapelle.

Sinds 1997 werkt Sander als vogelaar bij Delta Milieu en houdt hij zich vooral bezig met tellingen van watervogels, broedvogelinventarisaties en tellingen van zeezoogdieren en zeevogels op de Noordzee, samen met Pim Wolf. Sander heeft lange tijd in Israël vertoeft en onder andere reizen in Zuid Afrika begeleid.

Wat vogels betreft vindt Sander veel dingen leuk, maar heeft hij wel een voorliefde voor zeevogels en steltlopers. Zeldzame soorten zoeken blijft altijd spannend, maar Sander besteed ook veel vrije tijd aan het volgen van een populatie Scholeksters op het eilandje Neeltje Jans.

Voor Inezia Tours zal Sander in eerste instantie een aantal reizen in Nederland gaan begeleiden, onder andere in “zijn” gebied, de Delta.

 Sander begeleidt de volgende reizen

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte!

Inezia Tours

Engelkeslaan 2
9678 TK Westerlee (Gn)

E-mail: info@ineziatours.nl
Telefoon: 0597 - 431 405
Fax: 087 - 784 1999

KVK: 63757753

Zoek uw ideale bestemming!

Voorkeur bestemming

Continent:
Land:
Prijsklasse: