Paul Cools

Paul Cools (1984), in het dagelijks leven werkzaam als digitaal vormgever, was als kind al geïnteresseerd in vogels en vaak buiten in de natuur te vinden. Paul inventariseert al heel wat jaren voor Natuurmonumenten en het Brabants Landschap verschillende gebieden in Tilburg en omgeving, waardoor ook zijn belangstelling werd opgewekt voor vlinders en libellen, twee insectengroepen waarin hij nu als specialist geldt, ook buiten Nederland.

Het fotograferen van vogels en later ook de macrofotografie neemt een belangrijk deel van zijn vrije tijd in beslag. Voor het fotograferen van vlinders is hij vaak te vinden in de Eifel, maar ook elders in Europa. Het is echt een verslavende hobby, maar dat Paul hier erg verdienstelijk in is, blijkt uit de vele foto’s van zijn hand die hierover gepubliceerd worden.

In de loop van de tijd heeft het reizen Paul aardig te pakken gekregen. Hij bezocht veel landen in Europa waaronder Lesbos, Zwitserland en Spitsbergen  en buiten Europa bezocht hij onder andere verschillende malen Florida en Gambia. Er staan echter nog veel bestemmingen op zijn verlanglijstje om te bezoeken en Paul is dan ook nog lang niet uitgereisd!

Het werk van Paul is te zien op zijn website: www.nature-image.nl

 Paul begeleidt de volgende reizen

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte!

Inezia Tours

Engelkeslaan 2
9678 TK Westerlee (Gn)

E-mail: info@ineziatours.nl
Telefoon: 0597 - 431 405
Fax: 087 - 784 1999

KVK: 63757753

Zoek uw ideale bestemming!

Voorkeur bestemming

Continent:
Land:
Prijsklasse: