Klaas Visser

Klaas Visser (1961) is geboren in Amsterdam, maar vooral getogen in landelijk Friesland.

Als klein jongetje kwam Klaas vooral op Terschelling in aanraking met de natuur; met name de weidevogels hadden zijn bijzondere belangstelling. De natuur is altijd blijven boeien, maar pas in 1998 is de latente hobby pas echt tot bloei gekomen.

Na diverse herkenningscursussen voor vogels bij IVN en BMP bij Sovon, doet Klaas al jarenlang diverse tellingen voor Sovon. Daarnaast organiseert hij voor IVN Leeuwarden elk jaar een aantal excursies. Door diverse reizen naar Falsterbo en Noorwegen, en vooral de reis naar Spitsbergen met Inezia Tours, ligt zijn interesse vooral in Scandinavië, maar ook andere regio’s worden zeker niet vergeten.

Naast “vogels spotten” is fotografie een belangrijke hobby voor Klaas. Naast het fotograferen van vogels en landschappen, mag Klaas ook graag sportwedstrijden vastleggen. Zijn foto’s schitteren met regelmaat bij IVN Leeuwarden en in diverse presentaties. Zo nu en dan publiceert hij ook artikelen voor IVN Leeuwarden: https://www.ivn.nl/afdeling/leeuwarden-eo/nieuws/gruttos

Klaas Visser is werkzaam als business controller in de ouderenzorg en is buiten vooral te vinden in het Lauwersmeergebied, Friesland Buitendijks en niet te vergeten Terschelling.

 Klaas begeleidt de volgende reizen

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte!

Inezia Tours

Engelkeslaan 2
9678 TK Westerlee (Gn)

E-mail: info@ineziatours.nl
Telefoon: 0597 - 431 405
Fax: 087 - 784 1999

KVK: 63757753

Zoek uw ideale bestemming!

Voorkeur bestemming

Continent:
Land:
Prijsklasse: