Kees Woutersen

Kees Woutersen (1956) is actief vogelaar vanaf zijn 15e jaar, maar door zijn brede belangstelling in de natuur heeft hij ook veel kennis van o.a. zoogdieren en vlinders. Kees was actief (bestuurs)lid in de Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN), de Nederlandse Zeevogelgroep en Vogel Werkgroep Alkmaar.

Als Spanje-gek woont Kees al ruim 20 jaar in dit land, aan de voet van de centrale Pyreneeën in Noord Spanje. Sinds zijn vertrek uit Nederland heeft Kees zijn werk als econoom verruild voor dat van “naturalista”, natuurgids in Spanje. Daarnaast schrijft hij onder andere boeken over de Spaanse Pyreneeën om zijn kennis en ervaring te delen en lokaal meer aandacht te vragen voor de natuurbescherming, geeft hij vogelcursussen in Spanje en is hij met de regionale vogelclub in Noord Spanje de website www.avesdehuesca.es begonnen. 

Kees leidt sinds 1998 vogelreizen door heel Spanje en daarbuiten (Madeira), waarbij zijn favoriete gebied de Pyreneeën blijft en zijn favoriete vogelsoort de Vale Gier. Kees begeleidt de volgende reizen

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte!

Inezia Tours

Engelkeslaan 2
9678 TK Westerlee (Gn)

E-mail: info@ineziatours.nl
Telefoon: 0597 - 431 405
Fax: 087 - 784 1999

KVK: 63757753

Zoek uw ideale bestemming!

Voorkeur bestemming

Continent:
Land:
Prijsklasse: