Hans Overduin

 

Hans Overduin (1970) is een bevlogen reiziger, vogelaar en fotograaf. Tijdens zijn studietijd was hij aanvankelijk vooral in de bergen en tegen steile rotswanden te vinden. De laatste twintig jaar maakt hij voornamelijk foto-, natuur- en (verre) fietsreizen. Ook op deze laatste ontbreekt de camera natuurlijk nooit. Tijdens zijn omzwervingen bezocht hij inmiddels vele landen en gebieden: van Spitsbergen tot Antarctica, en van Costa Rica tot Taiwan. Ook voor zijn werk bezoekt Hans vaak verre oorden, en waar mogelijk combineert hij dit uiteraard met een aantal dagen vogelen en/of fotograferen. Maar ook thuis – in Den Haag – gaat er eigenlijk geen dag voorbij zonder dat de kijker of de camera ter hand worden genomen…….

Het fotograferen zelf kreeg hij overigens thuis al met de paplepel ingegoten, zodat hij al sinds zijn achtste levensjaar vertrouwd is met spiegelreflexcamera’s. Deze ervaring met fotografie vertaalt zich in prachtige foto’s, waarvan er op zijn website – www.hansoverduin.nl – een flink aantal te bewonderen zijn.

Hoewel Hans zich altijd maximaal zal inspannen voor de mooist mogelijke foto, staan respect voor de natuur en de lokale bevolking te allen tijde voorop.

 Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte!

Inezia Tours

Engelkeslaan 2
9678 TK Westerlee (Gn)

E-mail: info@ineziatours.nl
Telefoon: 0597 - 431 405
Fax: 087 - 784 1999

KVK: 63757753

Zoek uw ideale bestemming!

Voorkeur bestemming

Continent:
Land:
Prijsklasse: