Alex Bos

Alex is geboren en getogen op de Utrechtse Heuvelrug en is daar al als klein jongetje erg geïnteresseerd geraakt in de natuur. Eerst had de natuur in zijn algemeen de meeste interesse, maar langzamerhand is die algemene interesse steeds verder gegroeid richting een specifieke interesse voor vogels. In zijn dagelijkse werk is Alex dicht bij de natuur gebleven; als boomspecialist houdt hij zich bezig met bomen in de stedelijke omgeving.

Toen hij dertien jaar was kocht Alex zijn eerste camera en sindsdien is hij aan het fotograferen geslagen. Eerst dichtbij huis op de Utrechtse Heuvelrug, maar in de loop van de tijd is hij zich steeds meer gaan richten op het fotograferen van vogels die hij tijdens wandelingen en rondritten op andere plaatsen tegen kwam.
In de afgelopen jaren heeft Alex verschillende reizen gemaakt binnen Europa waaronder naar Schotland, Cyprus, Mallorca, Frankrijk, Finland, Noorwegen en met Inezia Tours heeft hij zijn eerste reis als begeleider naar Falsterbo in Zweden gemaakt. 

Omdat Alex het heerlijk vindt om buiten in de natuur te zijn, is hij daar elk moment dat hij vrij heeft te vinden, op zoek naar vogels en bijzondere foto’s.

 Alex begeleidt de volgende reizen

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte!

Inezia Tours

Engelkeslaan 2
9678 TK Westerlee (Gn)

E-mail: info@ineziatours.nl
Telefoon: 0597 - 431 405
Fax: 087 - 784 1999

KVK: 63757753

Zoek uw ideale bestemming!

Voorkeur bestemming

Continent:
Land:
Prijsklasse: