Corona

Beste reiziger,

door het Coronavirus staat de reiswereld op zijn kop. Sommige reizen zijn onverwacht afgebroken, sommige reizen gaan niet door, sommige reizen gaan op een ander moment door en sommige reizen worden geannuleerd.

Voor u als reiziger geeft dat mogelijk in eerste instantie onduidelijkheid en mogelijk ook onzekerheid. Voor ons als reisorganisatie geldt dat uiteraard ook. Van de Europese richtlijn omtrent reizen is weinig meer over; elk land en elke luchtvaartmaatschappij trekt zijn eigen plan en stelt zijn eigen nieuwe voorwaarden. 

Inezia Tours heeft te maken met verschillende overheden, semi-overheden en andere betrokken partijen. Denkt u bijvoorbeeld aan meerdere luchtvaartmaatschappijen, meerdere accommodaties, meerdere lokale gidsen, meerdere autoverhuurders, etc. Wij zijn de afgelopen twee maanden bijna onafgebroken bezig geweest om er zoveel mogelijk voor te zorgen dat wij uw belangen als reiziger zo goed mogelijk konden borgen. Soms is dit op eenvoudige wijze gelukt, soms lukt dit (vooralsnog) niet. Vooral overheden en luchtvaartmaatschappijen lijken hun eigen wetten te maken. In dit bijzonder lastige speelveld moeten wij prioriteiten stellen om er voor te zorgen dat wij al onze reizigers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Niet alleen met het beantwoorden van vragen, maar ook met omboeken en verzetten van reizen. Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen de reis kan maken die hij geboekt heeft, al zal dit vaak op een andere datum zijn dan de oorspronkelijke reisdatum.

We hebben onze openingstijden gewijzigd om dit mogelijk te maken. In de maanden juli en augustus is Inezia Tours bereikbaar van 9 tot 12 uur in de ochtend. De rest van de tijd zijn wij niet bereikbaar, maar zullen wij achter de schermen werken aan het mogelijk maken dat iedereen de reis kan maken die hij geboekt heeft. Al het werk dat wij normaal gesproken in een jaar doen, proberen wij nu in twee maanden te doen. U begrijpt dat een duidelijke prioritering hierbij van wezenlijk belang is. In eerste instantie had het terughalen van onze reizigers die in het buitenland vast zaten onze hoogste prioriteit. Op dit moment ligt onze prioriteit bij het aanpassen van onze systemen en het inventariseren van de mogelijkheden voor het op een later moment inplannen van onze reizen die door het Coronavirus geen doorgang konden vinden. De volgende prioriteit zal liggen bij het daadwerkelijk omboeken van die reizen. Andere, minder prangende zaken, zoals bijvoorbeeld het verwerken van reisevaluaties, het ontwikkelen van nieuwe reizen, onze deelname aan beurzen, maar ook vragen over individuele andere afwikkeling van toekomstige of verplaatste reizen kunnen op dit moment niet de snelheid van behandeling krijgen die ze anders, onder normale omstandigheden, wel hadden gekregen. Uiteraard zullen deze minder urgente zaken wel in behandeling nemen, maar de doorlooptijd hiervan zal aanzienlijk langer zijn dan u van ons gewend bent.

Wij rekenen hiervoor op uw begrip, want alleen samen kunnen we deze crisis verslaan.

Blijf gezond en graag tot de volgende reis,

Team Inezia Tours

 

Zoek uw ideale bestemming!

Voorkeur bestemming

Continent:
Land:
Prijsklasse: