counter on tumblr
 

Het is weer bijna zover! Op donderdag 16 mei vertrekken we, voor het zesde jaar op rij, vanuit Zeeland richting Spitsbergen. Dit jaar gaan we wat nieuws doen: twee blogs op twee verschillende websites.

Niet alleen kunt u de belevenissen van onze reis lezen op het vertrouwde blog van Inezia Tours, er zal ook een tweede blog worden bijgehouden.

Het blog op de site van Inezia Tours zal worden bijgehouden door passagiers; geschreven vanuit het oogpunt van iemand die deze reis (en misschien wel voor het eerst een expeditiecruise) maakt. Het andere blog, op de website van zusje PolarXL, zal worden geschreven door Pieter van der Luit, oprichter van Inezia Tours en PolarXL en degene met waarschijnlijk het meeste ervaring op deze route. Elk jaar dat we deze reis hebben gedaan, was Pieter erbij, hij gaat inmiddels voor zijn 7e (!) North Atlantic Odyssey. Pieter zal het blog op de site van PolarXL bijhouden. Op deze manier krijgt u twee totaal verschillende invalshoeken van dezelfde reis, geschreven door beginner én expert. Het blog van Pieter is te vinden op www.polarxl.nl/blog

(Meer PolarXL – het zusje van Inezia Tours – volgt binnenkort).

Om in de stemming te komen, kunt u alvast beginnen met inlezen in de blogs van vorige jaren op de reisblogs van Inezia Tours.

Veel leesplezier!

Vanuit het kantoor van Inezia Tours in Westerlee,

Team Inezia Tours

Geplaatst op: 11 mei 2019


Reacties

add
Er zijn nog geen reacties op deze blog...