counter on tumblr
 

Even voorstellen: Eric van Kuik

Beste reiziger,

graag wil ik me aan u voorstellen als de trotse, nieuwe eigenaar van Inezia Tours. Met veel plezier en vol energie ga ik het levenswerk van Pieter en Alexandra voortzetten om u als klant de mooie plekken die onze aarde te bieden heeft te laten ervaren.

Mijn naam is Eric van Kuik en kom uit de Zaanstreek. Ik ben getrouwd met Anouk en we hebben een zoon Thijs van 14 jaar. Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door de natuur en in het bijzonder door vogels. Als klein jochie ging ik met mijn verrekijker de natuur in om vogels te kijken en tellen. In de afgelopen 40 jaar heb ik prachtige reizen gemaakt en daarbij alle continenten op aarde gezien. Na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de reisbranche heb ik in 2021 besloten om mijn hart te volgen en van mijn hobby mijn beroep te maken. Tijdens mijn zoektocht naar een passende reisorganisatie kwam ik in contact met Pieter en Alexandra. Na een aantal plezierige gesprekken wist ik dat Inezia Tours voldeed aan mijn ideaalplaatje.

De reiskalender voor 2022 is al goed gevuld met een prachtig reisaanbod. Voor 2023 proberen we om mooie nieuwe bestemmingen toe te voegen, maar daarover hoort u later meer. Pieter en Alexandra zullen mij tot eind februari ondersteunen om mij wegwijs te maken in het bedrijf. Vanaf 1 maart neem ik het stokje over en zal ik samen met mijn collega Desiree het nieuwe team vormen van Inezia Tours. Desiree heeft een schat aan ervaring in de reiswereld en samen zullen we de hoge kwaliteit zoals u die van Inezia Tours gewend bent voortzetten.

Desiree en ik hopen u dan ook snel op één van de mooie reizen te begroeten.

Met reislustige groet,

Eric van Kuik


Reacties

add
 • Theo de Draaijer zegt: 26-01-2022 om 13:22

  Ik wens INEZIA TOURS. en daardoor ook direct en indirect jou veel succes in de toekomst! Gezien de samen met jou gedeelde reiservaringen in het verleden twijfel ik daar geen moment aan!

 • Wim Bouwen zegt: 16-01-2022 om 12:54

  Heel veel succes Eric ! Gaat vast goed komen, een echte liefhebber met verstand van zaken aan het roer. Veel plezier gewenst.

 • Johan JvR zegt: 10-01-2022 om 05:28

  Hopelijk ga ik net zo enthousiast worden over jullie, als ik ben over Alexandra en Pieter.,

 • Janet zegt: 08-01-2022 om 12:34

  Succes!