counter on tumblr
 

Voorpret is een essentieel en bovendien erg leuk onderdeel van op reis gaan, maar na een paar maanden inlezen, voorbereiden en verlangen is het ook eens tijd om daadwerkelijk gaan. En dat moment is nu eindelijk aangekomen!

Op woensdag 1 februari vertrekken we namelijk met elf deelnemers en mijzelf naar…Antarctica! Deze spectaculaire trip, die we als ledenreis uitvoeren in samenwerking met Vogelbescherming Nederland, brengt de gemengde groep van Belgen en Nederlanders via een voorprogramma in Buenos Aires over de befaamde Drake Passage (zeevogels!) naar het Witte Continent, alwaar we een week lang gaan genieten van de waanzinnige schoonheid van het landschap en de ongetwijfeld overvloedig aanwezige dieren (pinguïns, walvissen enzovoort). Na een terugreis over wederom de Drake Passage hebben we uiteindelijk nog een “nagerecht” in de vorm van wat vogeltijd in en rondom Ushuaia.

Deze fantastische reis leek ons een mooie gelegenheid om ons immer populaire weblog maar weer eens op te starten. Geniet dus vanuit uw luie stoel met ons mee door middel van vrijwel dagelijkse updates, verhalen en anekdotes die ik vanuit Buenos Aires, Ushuaia en ook vanaf de Plancius naar Nederland zal sturen. De eerste update verschijnt vrijdag op de site en daarna kunt u er een vaste routine van maken om dagelijks even de site van Inezia aan te klikken!

Vanuit Zuidhorn, Groningen,

Martijn Bot

Geplaatst op: 1 februari 2017


Reacties

add
Er zijn nog geen reacties op deze blog...